Silke Reyntjens (°1994, Leuven).

Ik ben Silke Reyntjens en teken van zo lang als ik me kan herinneren. Deze passie bleef verder groeien tijdens mijn studie kunstwetenschappen. Hoewel de richting kunst op een theoretische manier benadert, gaf de opleiding me het extra duwtje in de rug. 

 

In 2014 richtte ik mijn eigen tekenproject SIRE op. Onder deze artiestennaam kon ik mijn passie verder uitbouwen en doen wat ik graag doe: gewoon tekenen. 

Wat begon met het illustreren van totemdieren voor de plaatselijke scouts, groeide uit tot dit huidig tekenproject waarbij ik naar hartenlust muur- en raamtekeningen, postkaarten, t-shirts en nog veel meer illustreer.

 

Dit maakt mij vandaag tot een kunstwetenschapper met een grote passie voor illustratie en creatieve educatie. Deze twee begrippen combineer ik graag als freelance docente in artistieke workshops voor kinderen en jongeren.

 

Mijn focus ligt vooral op een strakke lijnvoering, uitgewerkt in zwart-wit; wat voor mij het krachtigste beeld bezorgt. Daarnaast wil ik mezelf blijven uitdagen en mijn blik verruimen met nieuwe technieken zoals graffiti- en tatoeagekunst, grafische vormgeving (Adobe) en fotografie. Kortom, een project in wording.

Een kijkje waard.

Silke.

WIE IS SIRE?

© 2018 by Silke Reyntjens.

  • Instagram vector
  • Facebook vector
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now